"אתר זה עושה שימוש בקבצי עוגיות (COOKIES) וטכנולוגיות מעקב נוספות כמו משואות רשת, גם לצורך תפעולו התקין ואבטחתו וגם למטרות נוספות כמו שיפור חווית הגלישה, שמירת העדפות דפדפן וגלישה באתר, ניתוח נתונים סטטיסטיים שונים והצגת באנרים ופרסום מבוסס העדפות וגלישה.

אנו לא נתקין באמצעות האתר על מחשבך עוגיות וטכנולוגיות מעקב נוספות שאינן הכרחיים לתפעול הטכני של האתר ללא הסכמתך. למידע נוסף אנא עיין בחלק הרלוונטי של מדיניות הפרטיות שלנו 

 

סנגרייה תפוחים

מרכיבים ל-6 מנות:

  • 2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
  • 2 תפוחים אדומים פרוסים לפרוסות דקות
  • 1 לימון חתוך לפלחים
  • 1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
  • 2 כוסות מיץ תפוחים של פרימור
  • 1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
  • 1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר

להגשה:

מקלות קינמון / כוכבי אניס

אופן הכנה:

  1. שמים בכד את שני סוגי התפוחים, מוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
  2. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין (אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה), מערבבים ומעבירים לקירור של שעה לפחות.
  3. לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים (אם השתמשתם ביין לבן רגיל, אפשר לדלג על השלב הזה).
  4. מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה, מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס.
אוקרדיט מתכון: אולגה טוכשר