"אתר זה עושה שימוש בקבצי עוגיות (COOKIES) וטכנולוגיות מעקב נוספות כמו משואות רשת, גם לצורך תפעולו התקין ואבטחתו וגם למטרות נוספות כמו שיפור חווית הגלישה, שמירת העדפות דפדפן וגלישה באתר, ניתוח נתונים סטטיסטיים שונים והצגת באנרים ופרסום מבוסס העדפות וגלישה.

אנו לא נתקין באמצעות האתר על מחשבך עוגיות וטכנולוגיות מעקב נוספות שאינן הכרחיים לתפעול הטכני של האתר ללא הסכמתך. למידע נוסף אנא עיין בחלק הרלוונטי של מדיניות הפרטיות שלנו 

 

פנקייק תפוחים

מרכיבים ל-10 פנקייקים:

לבלילה:

  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
  • 2-3 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)
  • 2 ביצים
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמן או חמאה מומסת
  • 240 מ"ל (1 כוס) מיץ תפוחים של פרימור
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) חלב / חלב צמחי
  • מעט שמן לטיגון

להגשה:

סירופ מייפל / דבש / ריבה / ממרח שוקולד / חמאת בוטנים

פיסטוק קצוץ

פרוסות תפוחים

אופן הכנה:

  1. מכינים את הבלילה: טורפים היטב בקערה את כל מרכיבי המתכון לבלילה אחידה ללא גושים במרקם טחינה.
  2. מחממים מעט שמן במחבת נונסטיק, יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת (אפשר לטגן כמה פנקייקים בו זמנית, תלוי בגודלם וגודל המחבת) ומטגנים על להבה בינונית להזהבה יפה. הופכים בעדינות לצד השני וממשיכים לטגן להזהבה יפה. עורמים את הפנקייקים המוכנים בצלחת.
  3. מגישים את הפנקייקים עם סירופ מייפל (או תוספות אחרות לפי הטעם), פיסטוק ופרוסות תפוחים.
קרדיט מתכון: אולגה טוכשר